Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell

Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell
Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell
Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell
Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell
Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell
Scaun auto Britax Romer Kidfix Sl Sict 15-36kg Wine Rose - Black Shell
 Moonlight Blue - Black Shell
 Roșu Foc - Shell Negru
Flame Red
646,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaunul auto Britax Romer Kidfix SL Sict este conceput pentru copii cu vârsta cuprinsă între aproximativ 4 și 12 ani (15-36 kg). În toată această perioadă, acesta oferă siguranță maximă și o potrivire personalizată datorită tetierei ușor de reglat. Părinții vor aprecia, de asemenea, instalarea rapidă prin intermediul ghidajelor pentru centura auto și a conectorilor Isofit universali (așa-numitul soft Isofix). Siguranța este asigurată, printre altele, de sistemul inovator de extragere SICT.

Siguranță maximă

Acesta este un aspect pentru care Britax Romer este renumit. Scaunul auto Kidfix SL Sict a primit 4/5 stele la testele independente ale companiei germane ADAC, care examinează comportamentul în caz de impact frontal și lateral, frânare bruscă sau răsturnare.


- Pereții laterali generoși, acoperiți cu materiale moi, care absorb energia - vor proteja copilul și vor absorbi forța impactului în caz de impact lateral.

- Tehnologia SICT - un scut special conceput pentru a amortiza cea mai mare parte a energiei în timpul evenimentelor neprevăzute din trafic. Pentru a economisi spațiu, SICT poate fi îndepărtat doar acolo unde este cel mai necesar (pe partea cea mai apropiată de ușa mașinii).

Un scaun care crește odată cu copilul dvs

Datorită posibilității de reglare largă, scaunul se va potrivi întotdeauna copilului dumneavoastră în mod corespunzător, protejând în special zonele sensibile, cum ar fi capul și gâtul. Tetiera se reglează cu o singură mână cu ajutorul mânerului din spatele scaunului.

Conectori Isofix

Statisticile sunt absolute, doar ele oferă o siguranță adecvată în cazul accidentelor rutiere. Conectorii speciali, care se prind în scaunul auto între scaun și spătar, se conectează direct la caroseria mașinii și stabilizează în mod fiabil scaunul auto. Scaunul Romer folosește atașamente speciale Soft-Latch pentru a asigura o instalare ușoară chiar și pe canapelele incomode.

Spătar ergonomic

Designul în formă de V îl face la fel de confortabil pentru copiii mai mici și mai mari. Împreună cu tetiera modelată cu grijă, fac ca somnul în deplasare să fie aproape la fel de confortabil ca acasă!

Materiale de înaltă calitate

Tapițeria poate fi îndepărtată cu ușurință și spălată în mașina de spălat (temp. recomandată: 30 °C).

Asamblare ușoară

Pur și simplu trageți centura auto prin șinele de ghidare bine marcate și montați conectorii Isofix. De asemenea, este posibil să montați scaunul folosind doar centura de siguranță.

Parametrii tehnici:
Tetiera inclinabila:
da,
Reglarea lățimii:
NU
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Direcția de montare:
redirecţiona
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
15-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
4
Spătar reclinabil:
da
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
6,7
Vârsta aproximativă a copilului:
4-12 ani
Indicatoare de montaj corecte:
da
grupa de greutate:
15-36 kg
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel