Scaun auto Britax Romer Kidfix II Xp 15-36kg Storm Grey

Scaun auto Britax Romer Kidfix II Xp 15-36kg Storm Grey
Moonlight Blue
Cosmos Black
Storm Grey
792,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaunul auto Romer Kidfix II XP este potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între aproximativ 4 și 12 ani (15-36 kg). Instalarea sa este foarte simplă și rapidă datorită ghidajelor speciale pentru centura auto și sistemului SecureGuard. O stabilizare suplimentară fiabilă este garantată de conectorii Isofix, care sunt prinși direct în caroseria mașinii. Sisteme precum XP-PAD, materiale de absorbție a energiei și protecția laterală încorporată protejează utilizatorul în timpul incidentelor neprevăzute din trafic. Nici confortul copilului nu a fost uitat: capitonaj moale, un scaun lat sau o tetieră cu formă specială și, dacă este necesar, un spătar înclinabil pentru un somn confortabil în timpul călătoriei. Datorită reglării simple a tetierei, scaunul se va adapta perfect la utilizator pe toată durata de viață a acestuia.

Un scaun care crește odată cu copilul dvs.

Datorită gamei largi de opțiuni de reglare, scaunul se va potrivi întotdeauna copilului dumneavoastră în mod corespunzător, protejând în special zonele sensibile, cum ar fi capul și gâtul. Tetiera poate fi reglată cu o singură mână, cu ajutorul mânerului din spatele scaunului.

Spătar rabatabil

Vă permite să reglați înclinarea pentru a se potrivi scaunului auto.

Siguranță maximă

Acesta este un aspect care diferențiază Kidfix II Xp de concurență.
Inserția XP-PAD absoarbe până la 30% din energie în cazul unui impact frontal, reducând tensiunea de pe gâtul copilului dvs

- Tehnologia SecureGuard - se va asigura că centura de siguranță ventrală se află întotdeauna în poziția corectă pentru siguranță.

- Pereți laterali generoși acoperiți cu materiale moi, care absorb energia - vă va proteja copilul și va absorbi forța de impact în caz de impact lateral.

- Stabilitate maximă - datorită instalării prin intermediul conectorilor Isofix care se conectează direct în caroseria mașinii.

Spătar confortabil

Designul în formă de V face ca spătarul să fie la fel de confortabil pentru copiii mai mici și mai mari.

Materiale de înaltă calitate

Tapițeria poate fi îndepărtată cu ușurință și spălată în mașina de spălat (temp. recomandată: 30 °C).

Asamblare ușoară

Pur și simplu trageți centura auto prin șinele de ghidare bine marcate și montați conectorii Isofix. Indicatorii speciali vă permit să știți când scaunul este fixat corect. De asemenea, este posibil să montați scaunul folosind doar centura auto.

Parametrii tehnici:
Tetiera inclinabila:
da,
Reglarea lățimii:
NU
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Direcția de montare:
redirecţiona
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
15-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
4
Spătar reclinabil:
NU
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
7
Vârsta aproximativă a copilului:
4-12 ani
Indicatoare de montaj corecte:
da
grupa de greutate:
15-36 kg
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel