Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose

Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
Scaun auto Britax Romer Duo Plus 9-18 kg Wine Rose
999,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaunul auto Romer Duo Plus aparține grupei 9-18 kg. A fost conceput pentru a se potrivi în orice mașină și poate fi echipat cu conectori Isofix sau cu centuri auto. Oferă un confort maxim pentru copil și părinți datorită unei serii de caracteristici practice, cum ar fi posibilitatea de a trage cele două centuri de siguranță împreună cu ajutorul unui mâner special, opțiunea de a înclina spătarul într-o poziție semi-reclinată și scaunul larg și confortabil. În ceea ce privește siguranța, scaunul oferă protecție în caz de impact lateral datorită protecțiilor de siguranță extinse, atenuează efortul cauzat de frânarea bruscă cu ajutorul unor tampoane speciale de absorbție a energiei și garantează stabilizarea completă prin intermediul conectorilor Isofix. Părinții vor aprecia, de asemenea, îndepărtarea ușoară a tapițeriei pentru spălare.

Montare ușoară

Pur și simplu fixați conectorii Isofix în scaunul auto. Indicatorii speciali de pe scaun indică atunci când conectorii Isofix au fost instalați corect; când devin verzi, puteți fi siguri că copilul dumneavoastră este în siguranță. În cazul în care mașina nu are conectori Isofix pe scaun (rar la modelele mai vechi), putem monta cu ușurință scaunul folosind centurile de siguranță ale mașinii.

Siguranța este pe primul loc!

Acesta este principiul călăuzitor al inginerilor Britax Romer. Scaunul este echipat cu multe sisteme avansate și testate, cum ar fi:


- Pivot Link - transportă energia în jos în timpul incidentelor neprevăzute din trafic, protejând cele mai vulnerabile părți ale corpului. În plus, limitează mișcarea înainte a copilului în cazul coliziunilor frontale sau al frânărilor bruște.

- Protectori laterali încorporați - profunzi, acționând ca o carapace. Acestea sunt înconjurate de materiale moi, care absorb energia pe toată lungimea scaunului - absorbind forța unui impact înainte ca acesta să ajungă la copil.

- Inserții pentru centura de siguranță cu absorbție de energie - ușurează presiunea asupra corpului copilului dumneavoastră în timpul frânării bruște și al coliziunilor frontale.

- Complet stabilizat cu conectori Isofix - aceștia se conectează direct la caroseria mașinii, eliminând practic riscul oricărei mișcări a scaunului în timpul unor incidente neprevăzute în trafic.

Tetieră reglabilă

Reglarea cu o singură mână a înălțimii tetierei împreună cu centurile de siguranță în cinci puncte. Datorită reglabilității largi, capul copilului dumneavoastră se va afla în cea mai bună zonă de protecție pe tot parcursul.

Spătar rabatabil

Un element esențial pentru călătoriile lungi în mașină. Acesta permite copilului dumneavoastră să adoarmă rapid și confortabil în scaun, menținând în același timp o poziție sigură și sănătoasă. Înclinarea poate fi reglată cu o singură mână cu ajutorul mânerului vizibil.

Materiale de înaltă calitate

Tapițeria este fabricată din materiale respirabile și antialergice și poate fi îndepărtată și spălată la mașină în orice moment (temp. recomandată: 30°C). Centurile de siguranță încorporate nu trebuie să fie îndepărtate, astfel încât nu există riscul unei instalări incorecte.

Manipulare ușoară a centurilor de siguranță

Datorită a două caracteristici extrem de practice:

1. Mânere care țin centurile la locul lor atunci când se așează copilul în scaun

2. Tensionarea simplă a ambelor curele în același timp, datorită mânerului practic.

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
9-18 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
redirecţiona
Scaun pivotant:
NU
Evaluare ADAC:
-
Montare frontală de la-la:
9-18 kg
Instalare spate în spate:
0-18 kg
I-Size standard:
NU
Spătar reclinabil:
da
Ajustarea înălțimii:
da
Reglarea înălțimii hamului:
da
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Test Plus:
NU
Greutate (kg):
9
Vârsta aproximativă a copilului:
De la aproximativ 9 luni până la 4 ani
Indicatoare de montaj corecte:
da
Dimensiuni (cm):
Lungime: 46
,
Latime: 45
,
Înălțime: 64
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel