Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon

Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
Scaun auto Avionaut Ultralite 0-13kg Oslo Blue Carbon
1 599,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.


Scaunul auto Avionaut Ultralite este rezultatul muncii asidue a unei echipe care a avut un singur obiectiv: Să creeze un scaun ultraușor care să ușureze presiunea pe spatele mamelor. Au reușit perfect, deoarece scaunul cântărește mai puțin de 2,5 kg! Acesta poate fi folosit pentru a transporta copii de la naștere până la 13 kg. Este unul dintre puținele scaune auto care respectă standardul I-Size, cu protecții laterale de absorbție a energiei pentru a absorbi energia și a proteja părțile vulnerabile ale corpului copilului. Scaunul se montează prin simpla plasare pe baza specială (furnizată) și apăsarea unui buton. Un indicator special vă anunță că instalarea a fost realizată cu succes. Tapițeria plăcută la atingere, mătăsoasă, este detașabilă și lavabilă.


Incredibil de ușor


Greutatea este un element care îl diferențiază cu siguranță de concurență. Mânerul scaunului este fabricat din fibră de carbon, iar carcasa este realizată din materiale compozite speciale, ușoare, dar rezistente. Ca urmare, totul cântărește mai puțin de 2,5 kg! Grija față de coloanele vertebrale și mâinile supraîncărcate ale mamelor a fost o prioritate pentru echipa Avionaut.Siguranță


Datorită utilizării de materiale care absorb energia, scaunul va absorbi energia de impact înainte ca aceasta să ajungă la corpul sensibil al copilului. Acoperirile laterale generoase vor crea o adevărată carapace în timpul incidentelor neprevăzute din trafic.
În plus, scaunul este conform cu standardul foarte strict I-Size, care evaluează comportamentul în toate tipurile de coliziuni.


Instalare ușoară


Pur și simplu așezați și "faceți clic" pe scaun pe bază. Instalarea corectă este indicată vizual și audibil de către bază. Sistemul Isofix crește semnificativ stabilitatea și siguranța. Conectorii speciali prinși în scaun se conectează direct la caroseria mașinii. În plus, Avionaut Ultralite este, în prezent, singurul de pe piață care oferă așa-numitul sistem IQ Isofix, care fixează și centura de siguranță a copilului direct pe bază.

Materiale de înaltă calitate


Tapițeria este realizată din materiale moi și mătăsoase, pentru confortul deplin al copilului dumneavoastră. Dacă este necesar, aceasta poate fi îndepărtată și spălată foarte ușor. În plus, scaunul folosește o spumă specială cu memorie în scaun pentru a se adapta la postura copilului.
Scaunul are o inserție specială pentru nou-născuți, care are grijă de poziționarea corectă a coloanei vertebrale în curs de dezvoltare. Aceasta poate fi îndepărtată pe măsură ce copilul crește.
Mânerul confortabil pentru transport este fabricat din piele.


De ce este atât de bună poziția cu fața spre spate?


Conform unui studiu independent realizat de Institutul suedez de cercetare rutieră, în cazul unei coliziuni frontale, aceasta reduce riscul de rănire cu peste 80% - în comparație cu poziția clasică orientată spre față. Acest lucru se datorează faptului că întreaga forță care acționează asupra copilului este distribuită pe o suprafață mult mai mare.
Specificații


lățime: 55 cm
înălțime: 25 cm
greutate: <2,5 kg
Proiectat și fabricat în întregime în Polonia.
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Standard - Garanția oferită de vânzător pentru o perioadă de 12 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 1 an de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel