Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit

Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Lionelo Bastiaan One Scaun auto 0-36 kg Gri Grafit
Black Onyx
Grey Graphite
1 189,31 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaun auto Lionelo Bastiaan One 0-36 kg

Lionelo Bastiaan One îi va fi de folos micuțului dumneavoastră de la naștere și până la 36 de kilograme. Părinții sunt uneori îngrijorați de un interval de greutate atât de mare atunci când vine vorba de un scaun auto. Destul de greșit. Pentru că Bastiaan One va urmări dezvoltarea micuțului dumneavoastră.

Figura de ansamblu:

Scaunul pare foarte confortabil și, de fapt, este. Atunci când micuțul dvs. se așează în el, spatele său se află în poziția ergonomică corectă. Acest lucru nu numai că asigură confortul în timpul călătoriei, dar, de asemenea, nu perturbă dezvoltarea posturii copilului. Acest lucru este cu atât mai important cu cât un copil mic va călători într-un scaun de la naștere până la vârsta de 12 ani.

Intrare și ieșire*.

Cu Lionelo Bastiaan One aveți posibilitatea de a vă transporta copilul fie cu fața la spate, fie cu fața la direcția de mers.

Orientarea cu spatele la direcția de mers este posibilă până la o greutate de 18 kilograme. În cazul unei frânări bruște sau al unui accident, copilul mic este prins de spătar, care absoarbe energia.

Orientat cu spatele, micul pasager poate călători deja de la 9 kilograme. Schimbarea direcției fără a desface scaunul este asigurată de baza pivotantă.

*scaunul poate fi pivotat înainte și înapoi, dacă aveți o oboseală a ochilor.

sE POTRIVEȘTE COPILULUI.

Hamul de siguranță al scaunului pentru copii Lionelo Bastiaan One este ușor de utilizat. Dacă trebuie să ieșiți rapid din vehicul, faceți un "click" și ați plecat. Când fixați hamul, nu uitați să îl reglați corect. Acest lucru se face cu ajutorul curelei de tensionare situată sub scaun. Există huse moi pe ham și pe cureaua dintre picioare, astfel încât nimic nu-l va ciupi pe cel mic.

Cum rezistă?

Instalați Lionelo Bastiaan One în mașină în mai puțin de 10 secunde. Singura cerință este un vehicul echipat cu puncte de fixare Isofix. Conectorii mobili ai scaunului vă permit să deplasați baza scaunului mai aproape de spătarul banchetei, astfel încât acesta să "stea" ferm. Atunci când este montat corect, indicatoarele își schimbă culoarea din roșu în verde. În plus, conectorii sunt asigurați împotriva eliberării accidentale.

Isofix este o soluție foarte apreciată de părinții care au mai multe mașini, dar un singur scaun pentru copii.

În plus față de Isofix, Bastiaan One are, de asemenea, un dispozitiv de prindere superioară TopTether, care stabilizează partea superioară a spătarului scaunului.

Nu aveți un Isofix în mașină? Nu este nicio problemă. Puteți fixa cu succes Bastiaan One cu o centură auto în trei puncte .

Protejat din toate părțile.

Deoarece trăim într-o lume tridimensională, micuțul din scaunul auto Lionelo Bastiaan One este protejat și în cazul unui impact lateral. Acest tip de accident se întâmplă mai des decât ați putea crede. Forțele care acționează asupra micuțului ocupant sunt complet diferite de cele dintr-o coliziune frontală.

Rezemătoarea de cap (cu reglare pe înălțime în opt puncte) va absorbi eficient energia impactului și va proteja capul copilului împotriva rănilor. Protectoarele laterale vor avea un efect similar. Forma scaunului, împreună cu centurile de siguranță, asigură faptul că copilul nu alunecă din scaun.

Ce altceva?

Scaunul are 4 poziții orientate cu fața la direcția de mers și o poziție semi-reclinată atunci când este utilizat cu spatele la direcția de mers. Inserția respirabilă Dri-Seat îl va menține pe micuțul dvs. confortabil într-o zi călduroasă. Un baldachin detașabil asigură că soarele nu strălucește în timpul călătoriei.

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
0-36 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
Față sau spate
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
Instalare spate în spate:
0-18 kg
I-Size standard:
NU
Scaun pivotant:
da
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
da
Metoda de montare:
Conectori Isofix
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
14,7
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Indicatoare de montaj corecte:
da
Varsta copilului:
0 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Durata de viață - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 360 luni.

Garanție fără dată limită - pe viață.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Termeni de garanție DE LA UȘĂ LA UȘĂ:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel