Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru

Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Diono Orcas NXT Fix Scaun auto 9-36 kg Negru
Red
Negru
999,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaun auto Diono Orcas NXT Fix 9-36 kg

Diono Orcas NXT Fix este un scaun auto conceput pentru copii cu greutatea cuprinsă între 9 și 36 de kilograme. Aceasta reprezintă un interval de vârstă de ~9 luni până la 12 ani. Producătorul s-a asigurat că micuțul pasager are același nivel ridicat de siguranță și confort în toată această perioadă.

Spatele unui copil de mai puțin de un an trebuie îngrijit corespunzător pentru a evita complicațiile neplăcute. Acesta este motivul pentru care Diono Orcas NXT Fix este echipat cu o pernă specială de reducere. Această pernă îndeplinește mai multe roluri:

- în primul rând, asigură alinierea corectă a coloanei vertebrale a copilului dumneavoastră în timpul călătoriei cu mașina,

- în al doilea rând, perna asigură faptul că copilul dumneavoastră nu se "scufundă" în scaun, ceea ce este important nu numai pentru confort, ci și pentru siguranță în cazul unei coliziuni,

- în al treilea rând, perna protejează tapițeria scaunului de deteriorări și murdărie.

Chiar și cel mai tehnic și mai avansat scaun auto din punct de vedere tehnologic nu-și va putea îndeplini rolul dacă nu-i fixați corect hamul. Dar ce înseamnă "corect"?

Diono Orcas NXT Fix este echipat cu bretele de ham cu cinci puncte de prindere, cu umplutură moale. Cureaua de între picioare (de asemenea, cu căptușeală moale) trece între picioarele copilului. Catarama de la capăt conectează curelele pentru genunchi și umăr. Odată ce copilul este așezat confortabil și hamul este fixat, acesta trebuie strâns cu ajutorul cataramei (cureaua care iese din scaun în spatele picioarelor copilului). Mămicile spun "strângeți cât de tare vă place" și există și o metodă care spune să puneți cele două degete sub cureaua de umăr pe pieptul copilului.

Puteți monta scaunul în mașină în mai multe moduri.

- Diono Orcas NXT Fix este echipat cu un sistem Isofix. Dacă mașina dvs. are conectori dedicați, vă va lua literalmente câteva secunde pentru a instala scaunul Orcas (și asta doar dacă vă încurcați). În plus, scaunul de la Diono are o curea de fixare superioară TopTether, care îmbunătățește stabilitatea spătarului în cazul unei frânări bruște sau al unei coliziuni. Această centură se prinde într-un conector dedicat, situat în portbagajul vehiculului.

- Dacă mașina dvs. nu este echipată cu conectori Isofix, puteți utiliza și scaunul Diono Orcas NXT Fix; acesta se instalează ușor cu ajutorul centurii auto în 3 puncte. Asigurați-vă că citiți manualul de instrucțiuni înainte de a monta scaunul în mașină pentru a vă asigura că totul este bine fixat.

Peste 18 kilograme, hamul în cinci puncte al scaunului trebuie să fie îndepărtat. Dacă nu folosiți atașamentul Isofix, nu uitați să fixați scaunul cu centura de siguranță a mașinii chiar și atunci când nu vă purtați copilul în brațe.

Ghidajele pentru centura auto de pe Diono Orcas NXT Fix asigură faptul că centura auto este ajustată la înălțimea corpului copilului dumneavoastră și nu îl ciupește în timpul călătoriei.

Tetiera are 7 setări, permițându-vă să reglați înălțimea tetierei pe măsură ce copilul dumneavoastră crește. Tetiera poate fi ridicată/coborâtă cu ajutorul mânerului de pe partea exterioară a spătarului.

Parametrii tehnici:
Direcția de montare:
redirecţiona
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Metoda de montare:
Conectori Isofix + centura Top Tether sau curele auto
Instalare spate în spate:
0-18 kg
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
NU
Greutate (kg):
11,2
Indicatoare de montaj corecte:
NU
grupa de greutate:
9-36kg
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
-
Varsta copilului:
1 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel