Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum

Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
Diono Flexa Cărucior de copii Black Platinum
1 099,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Cărucior Diono Flexa

Diono Flexa este un cărucior care poate face față foarte bine provocărilor din oraș. Trotuare care sunt departe de a fi ideale, înguste și finisate cu borduri care ar opri un elefant, și o groapă mare în mijlocul tuturor. Flexy nu se lasă mișcat de toate acestea. De asemenea, puteți urca cu el într-un autobuz sau tramvai fără probleme.

Diono Flexa nu funcționează doar atunci când conduceți. Printr-o simplă mișcare a încheieturii mâinii, puteți transforma căruciorul de dimensiuni normale într-un mic pachet. Acest lucru îl face ușor de transportat și de depozitat. De asemenea, este ușor de pus în portbagajul mașinii.

Flexa poate sta în picioare singur atunci când este pliat, astfel încât nu ocupă aproape deloc spațiu.

Construcția ușoară, dar robustă a căruciorului face ca acesta să fie o plăcere de condus atât pentru micul pasager, cât și pentru îngrijitorul acestuia. În ciuda dimensiunilor sale mici, căruciorul Diono Flexa oferă copilului dvs. mult spațiu pentru scaun.

Toate roțile de pe Flexa sunt din spumă. Acest lucru înseamnă că puteți uita de o roată înțepată. Și există suficient loc pentru înțepături: roțile din spate ale Flexa sunt duble, ceea ce facilitează deplasarea copilului în jungla urbană, deoarece o roată nu se va prinde în spațiul dintre pavele, de exemplu.

În față, roțile sunt ceva mai mici și simple, dar au două moduri. Între rafturile magazinelor, opțiunea roților cu reglare automată este un avantaj incontestabil pentru manevrele pe coridoare. Dacă, pe de altă parte, terenul devine puțin mai dificil, blocați roțile din față în poziție.

Cred că tuturor le place să tragă un pui de somn, iar cu micuții noștri nu este diferit. Pentru ca cel mic să se poată odihni în demnitate și confort, Diono Flexa are un spătar reglabil. Spatele celui mic se va coborî lin, astfel încât îl puteți poziționa fără a-l trezi. Nu uitați să ridicați suportul pentru picioare, pentru ca picioarele să nu atârne.

Acum că cel mic a adormit, să ne asigurăm că nimic nu-l deranjează. Amortizarea tuturor roților înseamnă că, chiar și atunci când suprafața lasă de dorit, nimic nu se clatină sau se lovește în scaunul propriu-zis, astfel încât micuțul dvs. să poată avea vise frumoase în aer liber. Este un moment bun pentru ca mama să se așeze pe bancă și să citească o carte. Amintiți-vă doar să acționați mai întâi frâna; faceți acest lucru apăsând una dintre cele două manete situate între roțile din spate.

Încă mai doarme? E bine așa. Dacă soarele strălucește prea tare, există un baldachin rabatabil. Sub el, micuțul dvs. va găsi o protecție excelentă împotriva soarelui, precum și intimitate.

Dezvoltatorii căruciorului Diono Flexa s-au gândit și la dumneavoastră. Mânerele sunt reglabile pe înălțime, astfel încât puteți adapta dimensiunea căruciorului la nevoile și înălțimea dumneavoastră.

Există un coș sub scaun pentru a depozita tot ce aveți nevoie la plimbare. Este, de asemenea, excelent pentru cumpărături.

Toate butoanele sunt de aceeași culoare, ceea ce face mai ușor să vă familiarizați cu căruciorul.

Parametrii tehnici:
Depreciere:
Pe toate rotile
Echipament suplimentar inclus:
Husa de ploaie,
,
Bandă pentru cărucior
Elemente reflectorizante:
-
filtre UV:
NU
Frână:
Pedala
Cos de cumparaturi:
Deschis
Numărul de roți:
4
Posibilitate de montare a caruciorului in doua directii:
NU
Roțile pot fi blocate pentru a conduce drept înainte:
da’
Baldachin extensibil:
da’
Reglarea înclinării scaunului:
da,
Reglarea mânerului:
telescopic
Suport pentru picioare reglabil:
da,
Tipul de roți:
Spumă
Rabatabil împreună cu scaunul:
da,
Raft:
Aluminiu
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Tipul scaunului:
Tradiţional
Tip pliat:
Umbrelă
Greutate (kg):
8,3
Dimensiuni (cm)
Dimensiuni pliate
Lățimea pliată (cm):
37
Lungime pliată (cm):
34,5
Înălțime pliată (cm):
112
Sarcina maxima (kg):
15
Lungimea produsului în centimetri:
Długość towaru w centymetrach
66,5
Lățimea mărfurilor în centimetri:
Szerokość towaru w centymetrach
53,5
Înălțimea produsului în centimetri:
Wysokość towaru w centymetrach
105
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel