Eco Rascals Bol de bambus cu ventuză pentru mașină verde

Eco Rascals Bol de bambus cu ventuză pentru mașină verde
Eco Rascals Bol de bambus cu ventuză pentru mașină verde
Eco Rascals Bol de bambus cu ventuză pentru mașină verde
Eco Rascals Bol de bambus cu ventuză pentru mașină verde
    Albastru;
    verde
104,18 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

ECORASCALS Bol de bambus cu ventuză pentru mașină

Bolul este fabricat din bambus cultivat și obținut într-un mod ecologic. Acest lucru îl face sigur atât pentru cel mic, cât și pentru planetă. Compartimentele îi vor permite celui mic să învețe gusturi noi și să decidă ce îi place și ce nu îi place. Pentru părinți, va fi mai ușor să compună o masă echilibrată pentru cel mic. Bambusul este natural în ceea ce privește mirosul și gustul, în același timp nu absoarbe mirosul alimentelor.

Datorită ventuzei, mâncarea nu va cădea pe podea. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, cel mic decide să o răstoarne cu mâna. Cupa de aspirare este fabricată din silicon și nu conține compuși nocivi, cum ar fi PVC sau BPA.

Cupa de aspirație poate fi îndepărtată pentru spălare sau poate fi îndepărtată complet atunci când nu mai este necesară pentru copilul mic.

Bolul din bambus cu ventuză Ecorascals auto cu ventuză este modalitatea perfectă de a convinge un copil murdar să mănânce. Prânzul poate urca literalmente la masă.

Bolul nu trebuie spălat în mașina de spălat vase, încălzit în cuptorul cu microunde sau depozitat în frigider. În schimb, îl puteți impregna cu ulei de cocos sau ulei de măsline o dată pe lună. Ștergeți, lăsați să se usuce și ați terminat.

Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii
pixel