Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black

Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Scaun auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix 15-36 kg Select Night Black
Select Teal Green
  Gri aluminiu
Prime Pale Rose
Select Sweet Curry
Select Night Black
Prime Frozen Blue
Prime Silent Grey
Prime Mat Black
Core Xenon Blue
Core Performance Black
Core Carbon Black
Core Power Berry
739,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea


Producător


RECARO a început inițial ca producător de scaune de curse, lucru pe care îl face și astăzi. Rezultatele sutelor de studii de siguranță, anii de experiență și o mare cantitate de cunoștințe despre protecția corpului uman în mașini au fost acum puse în aplicare pentru a-i proteja chiar și pe cei mai tineri. Faceți cunoștință cu unul dintre modelele emblematice ale companiei germane - RECARO MONZA NOVA 2 SEATFIX!
Scaunul auto este conceput pentru copii cu greutatea cuprinsă între 15 și 36 kg, deci va fi ultimul scaun de care copilul dumneavoastră are nevoie (conform normelor de circulație din Polonia). În ceea ce privește vârsta copilului dumneavoastră, aceasta este o gamă de 4-12 ani; merită să alegeți cu înțelepciune pentru o perioadă atât de lungă de timp.


Confort


Scaunul spațios, cu formă specială, umplut cu spumă ergonomică, va face ca copilul dumneavoastră să se simtă foarte confortabil în timpul călătoriilor lungi cu mașina. Iar atunci când i se face somn, spătarul reglabil și înclinarea capului vor veni în ajutor.
Caracteristica cea mai distinctivă a acestui model este reprezentată de difuzoarele montate în tetieră. Acestea vor face ca fiecare călătorie să fie plăcută și vă vor încuraja să vă țineți capul într-un loc protejat. Lângă cotieră se află un buzunar pentru playerul audio.

Există, de asemenea, o pernă de aer în tetieră, care se umflă cu ajutorul unei mini-pompe amplasate în scaun. În acest fel, veți putea regla întotdeauna protecția laterală pentru a se potrivi capului copilului dumneavoastră.

Scaunul auto Recaro Monza Nova 2 Seatfix crește odată cu copilul dumneavoastră - are până la 11 grade de reglare a înălțimii tetierei.




Materiale de calitate superioară

În producție au fost folosite materiale respirabile de înaltă calitate. Există un sistem inovator de circulație a aerului în cochilia scaunului pentru a asigura ventilarea tapițeriei. Datorită țesăturii dense, murdăria este menținută la un nivel minim și, dacă este necesar, tapițeria poate fi îndepărtată și spălată foarte ușor.

Vedeți prezentarea video a scaunului:

Safety

Calificative excelente la testele de siguranță, sistem avansat de protecție laterală ASP, construcție cu materiale care absorb energia și ghidaje pentru centură pentru a se asigura că este întotdeauna montat corect.

Căptușeala din spumă care distribuie greutatea și protecția suplimentară a șoldurilor oferită de cotierele încastrate, împreună cu conectorii Isofix care fac scaunul una cu corpul, garantează siguranță maximă pentru copilul dumneavoastră. Capul unui copil mai mic este dublu protejat de tetiera și de protecțiile laterale.

Montare

Scaunul auto se montează cu ajutorul centurii de siguranță prin intermediul șinelor de ghidare speciale, bine marcate, și al conectorilor spate Isofix. Dacă mașina dvs. nu are acest sistem, sunt incluse patine Seatfix pentru a asigura instalarea corectă. Scaunul trebuie poziționat cu fața spre față. Totul este prezentat în instrucțiunile de mai jos:

Specificații

Lungime: 45 cm

Lățime: 54 cm

Înălțime: 67-85 cm

Greutate: 6,8 kg

Parametrii tehnici:
Tetiera inclinabila:
da,
Reglarea lățimii:
NU
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Direcția de montare:
redirecţiona
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
15-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
NU
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
-
Greutate (kg):
14,7
Indicatoare de montaj corecte:
da
grupa de greutate:
15-36 kg
Varsta copilului:
3 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

RECARO - DE LA UȘĂ LA UȘĂ - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

GARANȚIE

Produsele RECARO-Kids sunt acoperite de o protecție de doi ani împotriva defectelor fizice - neconformitatea produsului cu contractul. Perioada de protecție se calculează de la data achiziționării produsului de către clientul final, indicată pe dovada de cumpărare. În același timp, clienții finali care au achiziționat produse RECARO înainte de 1 aprilie 2019 cu garanție extinsă de 4 ani au în continuare dreptul la aceasta.

SERVICE

Serviciul este furnizat din ușă în ușă, iar cererile de despăgubire trebuie trimise prin intermediul formularului de cerere online dedicat:

https://www.recaro-service.pl/zgloszenie-serwisowe/

Serviciul este disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00

tel: 22 110 46 75

e-mail: doc@recaro-service.pl

PROGRAM DE SCHIMB

În efortul de a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru copiii care călătoresc în scaunele auto RECARO, am lansat un program de schimb de scaune pentru accidente. Programul este voluntar și acoperă scaunele auto achiziționate după 1 aprilie 2019.

Puteți găsi regulamentul detaliat al programului și regulile care se aplică participanților la acesta la următorul link. >> Programul de schimb de scaune pentru accidente

pixel