Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black

Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Scaun auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix 15-36kg Core Deep Black
Core Xenon Blue
Core Deep Black
Core Performance Black
Core Simply Grey
Racing Red
677,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Fixarea scaunului Recaro Monza Nova Evo este versiunea de buget a emblematicului fix de scaun Monza Nova 2. Se deosebește de versiunea mai veche prin faptul că nu are difuzoare în tetieră. În rest, totul rămâne la fel: tapițerie de calitate superioară, un sistem avansat de ventilație a scaunului, căptușeală moale pentru confortul pasagerilor sau huse laterale generoase pentru a vă proteja copilul în timpul incidentelor neprevăzute din trafic. Face parte din grupa de greutate 15-36 kg, ceea ce înseamnă că va rezista foarte mult timp (potrivit pentru transportul copiilor cu vârste cuprinse între aproximativ 4 ani și 12 ani). Șinele de ghidare bine marcate și traseul intuitiv al centurii auto fac ca montarea să fie banală. Scaunul este prevăzut cu conectori Isofix care se conectează la scaunul auto.

Conceput pentru o durată de viață lungă

Scaunul auto Recaro Monza Nova Evo Seatfix este potrivit pentru copii cu o greutate cuprinsă între 15 și 36 kg, ceea ce înseamnă că va rezista cu ușurință până la 8 ani! Important este faptul că, în tot acest timp, interiorul va fi perfect adaptat la copilul dumneavoastră, deoarece sunt disponibile până la 11 înălțimi posibile ale tetierei. Reglarea se face cu o singură mână, cu ajutorul mânerului confortabil.

Protecție avansată

Sistemul de protecție laterală de înaltă tehnologie ASP de calitate superioară va absorbi energia de impact și vă va proteja copilul de suprasarcini periculoase. Important este faptul că pereții laterali de pe scaunul Monza Nova Evo Seatfix urcă până sus, protejând fiecare parte a corpului copilului mic. Siguranța este asigurată și de tetiera adânc încastrată, care nu expune capul sensibil la șocuri inutile, și de cotierele puternice care protejează suplimentar centura de siguranță ventrală.

Ventilația scaunului

Sistemul inteligent de ventilație al scaunului asigură o circulație continuă a aerului, reducând în mod eficient transpirația și sporind confortul copilului dumneavoastră. Acest lucru se datorează numeroaselor conducte de aer și tapițeriei respirabile de înaltă calitate. În scaunul Monza Nova Evo Seatfix, chiar și o călătorie de mai multe ore nu va mai fi atât de obositoare pentru cel mic!

Instalare ușoară

Producătorul a făcut ca instalarea scaunului să fie cât mai ușoară și mai rapidă posibil. Există catarame și ghidaje bine marcate pentru centura auto. Tot ce trebuie să facem este să ghidăm centura prin calea intuitivă și să conectăm conectorii Isofix în scaunul auto. Aceste două piese metalice de pe spatele scaunului îl conectează direct la caroserie, eliminând riscul ca scaunul să se disloce sau orice mișcare nedorită. Notă: Scaunul trebuie instalat numai cu fața spre față.

Tapițerie

Materialele de cea mai bună calitate sunt un lucru care a diferențiat întotdeauna Recaro de mulți alți producători. Țesăturile Bellini Soft respirabile, catifelate și care nu pătează, vor fi cu siguranță apreciate atât de părinți, cât și de copii. În plus, acestea pot fi îndepărtate în orice moment și spălate în mașina de spălat (max. 30°C). Cele două culori bine asortate, țesătura densă și disiparea eficientă a căldurii au fost recunoscute de numeroase organizații, inclusiv Oeko-Tex și Stiftung Warentest. În timpul testelor, au fost testate în profunzime aspecte precum inflamabilitatea, conținutul de substanțe nocive sau rezistența culorii în timpul spălării și utilizării. În același timp, s-a confirmat că acestea sunt rezistente la transpirație și salivă.

Reducerea maximă a tensiunii

Pernele speciale sunt plasate în carcasa scaunului pentru a distribui în mod egal sarcina care acționează asupra pasagerului. Materialele de absorbție a energiei sunt plasate în tot interiorul (cel mai mult la nivelul părților sensibile ale corpului, cum ar fi capul și pieptul). Cadrul structural în sine este, de asemenea, conceput pentru a absorbi cât mai mult posibil din forța de impact.

Parametrii tehnici:
Tetiera inclinabila:
da,
Reglarea lățimii:
NU
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Direcția de montare:
redirecţiona
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
15-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
4
Spătar reclinabil:
NU
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
6,1
Indicatoare de montaj corecte:
da
grupa de greutate:
15-36 kg
Varsta copilului:
3 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

RECARO - DE LA UȘĂ LA UȘĂ - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

GARANȚIE

Produsele RECARO-Kids sunt acoperite de o protecție de doi ani împotriva defectelor fizice - neconformitatea produsului cu contractul. Perioada de protecție se calculează de la data achiziționării produsului de către clientul final, indicată pe dovada de cumpărare. În același timp, clienții finali care au achiziționat produse RECARO înainte de 1 aprilie 2019 cu garanție extinsă de 4 ani au în continuare dreptul la aceasta.

SERVICE

Serviciul este furnizat din ușă în ușă, iar cererile de despăgubire trebuie trimise prin intermediul formularului de cerere online dedicat:

https://www.recaro-service.pl/zgloszenie-serwisowe/

Serviciul este disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00

tel: 22 110 46 75

e-mail: doc@recaro-service.pl

PROGRAM DE SCHIMB

În efortul de a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru copiii care călătoresc în scaunele auto RECARO, am lansat un program de schimb de scaune pentru accidente. Programul este voluntar și acoperă scaunele auto achiziționate după 1 aprilie 2019.

Puteți găsi regulamentul detaliat al programului și regulile care se aplică participanților la acesta la următorul link. >> Programul de schimb de scaune pentru accidente

pixel