Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue

Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg Prime Frozen Blue
Select Sweet Curry
Prime Pale Rose
Prime Frozen Blue
Prime Sky Blue
Prime Silent Grey
Select Garnet Red
Select Pacific Blue
Select Night Black
Prime Mat Black
1 095,99 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Scaun auto Recaro Tian Elite 9-36 kg

Recaro Tian Elite este un scaun auto care îmbină confortul de călătorie și de utilizare și care ascunde câteva funcționalități interesante, despre care vom vorbi imediat. Deocamdată, însă, curelele:

Curelele scaunului Tian Elite sunt în cinci puncte, așa că îl fixează pe cel mic la fel de bine din toate părțile. Fixarea este foarte confortabilă la utilizare. Există pernuțe moi pe bretelele de umăr care, pe lângă faptul că fac călătoria micuțului tău mai confortabilă, facilitează și urcarea/coborârea copilului din scaun. Cum? Sistemul Hero System se asigură că husele nu alunecă atunci când curelele hamului sunt desfăcute, ceea ce împiedică hamul să se îndoaie - nu mai pierdeți timp să descurcați curelele!

În grupa 2/3, centurile de siguranță trebuie să fie depozitate în zonele desemnate în carcasa scaunului - micul pasager va fi asigurat de acum înainte cu centura auto în trei puncte.

În scaunul Recaro Tian Elite, cel mic călătorește cu fața la față. Puteți instala scaunul în două moduri:

- cu centura auto în trei puncte. Ghidul centurii auto este marcat clar pe corpul scaunului, dar înainte de a-l monta pentru prima dată trebuie să citiți totuși manualul de instrucțiuni (furnizat împreună cu scaunul). Acest lucru face ca scaunul să poată fi utilizat în aproape orice mașină.

- în mașinile echipate cu conectori Isofix, este posibil să montați suplimentar scaunul folosind conectorii Seatfix integrați. Instalarea este foarte simplă: trebuie doar să montați scaunul în suporturile pentru scaunul auto. Seatfix nu exclude ancorarea cu centurile auto.

În carcasa scaunului (la înălțimea capului), există deschideri de ventilație. Împreună cu elementele de plasă ale tapițeriei, acestea asigură o ventilație adecvată pentru copil, astfel încât micuțul poate rămâne cald chiar și într-o zi călduroasă.

Copilul mic stă adânc și confortabil în Recaro Tian Elite. Deși probabil că confortul nu trebuie explicat, merită să ne oprim asupra adâncimii menționate mai sus. Tetiera largă, precum și protecțiile laterale și cotierele și cotierele oferă copilului mic o protecție excelentă împotriva alunecării în cazul unui incident neplăcut pe șosea.

O caracteristică interesantă, menționată la început, este reprezentată de difuzoarele încorporate în scaun. Folosirea căștilor poate fi incomodă în scaun (și cu siguranță nu este sigură). În partea din spate a tetierei există o priză pentru un cablu pentru a conecta un player. În partea laterală a scaunului, pe de altă parte, există un buzunar pentru player și cablul în exces. Copilul dumneavoastră poate asculta muzică în siguranță în Recaro Tian Elite fără a fi nevoie să implice restul pasagerilor. Difuzoarele sunt, de asemenea, perfecte pentru a-l adormi pe cel mic; un cântec de leagăn preferat curgând direct în urechile lor.....

... și o poziție de odihnă confortabilă. În scaunul Tian Elite puteți regla unghiul scaunului, permițându-i celui mic să doarmă într-o poziție confortabilă, dacă dorește.

Scaunul Recaro Tian Elite este conceput pentru copii mici cu greutatea cuprinsă între 9 și 36 kg, ceea ce înseamnă vârste cuprinse între 9 luni și aproximativ 12 ani. Pentru a se asigura că micuțul poate călători la fel de sigur și la fel de confortabil în fiecare etapă de dezvoltare, scaunul are o gamă largă de reglaje. Reglarea lățimii spătarului este integrată cu tetiera ridicabilă, asigurându-se că micuțul dumneavoastră are întotdeauna suficient spațiu și siguranță.

Parametrii tehnici:
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
redirecţiona
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Instalare spate în spate:
0-18 kg
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
3
Spătar reclinabil:
NU
Greutate (kg):
8,6
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
-
Indicatoare de montaj corecte:
da
grupa de greutate:
9-36kg
Varsta copilului:
1 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel