Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey

Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Young Sport Hero 9-36 kg Core Simply Grey
Core Energy Blue
  Gri aluminiu
Core Very Berry
Core Simply Grey
Core Deep Black
Prime Pale Rose
Ruby
Core Xenon Blue
Prime Frozen Blue
Prime Silent Grey
Prime Mat Black
Core Power Berry
Core Performance Black
Core Carbon Black
Racing Red
Dakar Sand
802,25 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

De multe ori le cumpărăm copiilor noștri lucruri exagerate. Aceasta nu este întotdeauna o idee bună, dar este dovedită în cazul scaunelor auto care "cresc" odată cu copiii mici. Scaunul autoRecaro Young Sport Hero este un exemplu perfect în acest sens. Scaunul este potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 9 luni și 12 ani. Acesta are caracteristici speciale care permit extinderea scaunului. Bebelușii pot fi așezați în el într-o poziție înclinată pentru confort și comoditate. Scaunul auto Recaro Young Sport Hero are un covoraș antiderapant pe care sunt atașate centuri de siguranță solide. Funcția principală a scaunului este de a asigura siguranța în timpul călătoriei, motiv pentru care scaunul Recaro Young Sport Hero a fost realizat din materiale de cea mai bună calitate, iar corpul său a primit o construcție robustă. De asemenea, tetiera și protecțiile pentru umeri au fost întărite. În magazinul nostru Babyhit.ro este disponibil acest produs al unei companii renumite, care a trecut testele cheie de siguranță.

Protecția laterală va asigura siguranța atunci când există un impact din partea laterală a mașinii. Datorită acestor protecții laterale, scaunul va lovi ușa laterală a mașinii cu o forță mult mai mică, redusă și, prin urmare, vaminimiza rănirea copilului dumneavoastră .

Hamul în5 puncte esteconceput pentru amenține copilul în scaun, totul datorită sistemului de siguranță HERO, care împiedică hamul să se răsucească și să alunece de pe corpul copilului.

Tetiera adâncă vă va permite să vă odihniți capul și să trageți un pui de somn într-o poziție confortabilă, dar, mai presus de toate, protejează capul copilului dumneavoastră și, datorită reglajului, va fi întotdeauna la nivelul corect, în funcție de înălțimea copilului dumneavoastră . Apropo de ajustare, merită menționat faptul unghiul scaunului poate fi, de asemenea, modificat.

Young Sport Hero se instalează pe scaun cu ajutorul curelelorde ham; punctele specifice din scaun în care trebuie purtate curelele sunt clar marcate, așa că este foarte ușor de făcut.

Parametrii tehnici:
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
NU’
Direcția de montare:
redirecţiona
Metoda de montare:
Doar cu centurile de siguranta auto
Instalare spate în spate:
0-18 kg
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
da
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
8
Indicatoare de montaj corecte:
NU
grupa de greutate:
9-36kg
Varsta copilului:
1 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

RECARO - DE LA UȘĂ LA UȘĂ - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

GARANȚIE

Produsele RECARO-Kids sunt acoperite de o protecție de doi ani împotriva defectelor fizice - neconformitatea produsului cu contractul. Perioada de protecție se calculează de la data achiziționării produsului de către clientul final, indicată pe dovada de cumpărare. În același timp, clienții finali care au achiziționat produse RECARO înainte de 1 aprilie 2019 cu garanție extinsă de 4 ani au în continuare dreptul la aceasta.

SERVICE

Serviciul este furnizat din ușă în ușă, iar cererile de despăgubire trebuie trimise prin intermediul formularului de cerere online dedicat:

https://www.recaro-service.pl/zgloszenie-serwisowe/

Serviciul este disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00

tel: 22 110 46 75

e-mail: doc@recaro-service.pl

PROGRAM DE SCHIMB

În efortul de a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru copiii care călătoresc în scaunele auto RECARO, am lansat un program de schimb de scaune pentru accidente. Programul este voluntar și acoperă scaunele auto achiziționate după 1 aprilie 2019.

Puteți găsi regulamentul detaliat al programului și regulile care se aplică participanților la acesta la următorul link. >> Programul de schimb de scaune pentru accidente

pixel